Art no216862
Ciastko rabarbarowe
88 Net weight/volume
Oryginalne mini ciastko w kształcie kwadratu, z nadzieniem rabarbarowym. W kartonie z znajduje się 5 zgrzewek po 12 ciastek,
Ingredients
Składniki: nadzienie rabarbarowe 28% (rabarbar 12%, cukier, woda, skrobia, sól, przeciwutleniacz: E 300; koncentrat soku z aronii, regulator kwasowości: E 330; aromat naturalny), mąka PSZENNA, margaryna (tłuszcz palmowy, olej rzepakowy, woda, emulgator: E 471; sól, regulator kwasowości: E 330; aromaty naturalne, witamina A), woda, glazura (woda, substancja glazurująca: E 953; cukier, substancja żelująca: E 406; regulator kwasowości: E 330), JAJA pasteryzowane, cukier, drożdże, GLUTEN PSZENNY, sól, stabilizator: E 417; mąka słodowa PSZENNA, środki do przetwarzania mąki (polepszacze): E 300, alfa-amylaza, ksylanaza, transglutaminaza.Może zawierać: NASIONA SEZAMU, ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY PEKAN, ORZECHY LASKOWE)Allergens
Allergens contains
- Eggs
- Cereals containing gluten
May contain traces of
- Hazelnut
- Pecan
- Pistachio
- Sesame seeds
- Nuts
Storage & handling
Przechowywać w temp. -18ºC. Inny sposób przechowywania, (np. lodówka) może wpłynąć niekorzystnie na świeżość i ich walory smakowe. Produkt po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Wprost z zamrażalnika włożyć do pieca wstępnie nagrzanego do temp. 170 – 190ºC (piec konwekcyjny). Piec przez 18 minut. Piece różnią się od siebie, dlatego należy regulować czas pieczenia, a nie temperaturę. Przed podaniem wypiek powinien ostygnąć
Country of origin | Denmark |
---|---|
Manufacturer | Denmark |
Trwałość (miesiące) | 360 |
Nutrition
per 100 g | |
---|---|
Energy, kJ | 352 kcal |
Energy, kJ | 1470 kJ |
Fat | 21 g |
Fat of which is saturated acids | 8.3 g |
Carbohydrate | 35 g |
Carbohydrate of which sugar | 14 g |
Fibre | 1.2 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 0.67 g |

Ideal for
Śniadanie
Pomiędzy posiłkami
Słodka przekąska