Art no23630000
Croissant Waniliowy
95 Net weight/volume
Kuszący croissant dla koneserów słodkości, z pysznym delikatnie waniliowym kremem z oryginalną chrupiącą posypką.
Ingredients
Ciasto: Mąka PSZENNA, masło (MLEKO) (15,4%), woda, drożdże, cukier, gluten PSZENNY, sól, suszone drożdże, środek do przetwarzania mąki (alfa-amylaza, amylaza, kwas askorbinowy, ksylanaza), JAJO.Nadzienie: woda, cukier, modyfikowana skrobia kukurydziana, odtłuszczone MLEKO w proszku, żółtko JAJA, tłuszcz palmowy, konserwant (E202), naturalny aromat waniliowy, sól.Dekoracja: posypka kukurydzianaAllergens
Allergens contains
- Milk
- Eggs
- Cereals containing gluten
May contain traces of
- Nuts
Storage & handling
Przechowywać w temp. -18ºC. Produkt po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Wprost z zamrażalnika włożyć do pieca wstępnie nagrzanego do temp. 170 – 190ºC (piec konwekcyjny). Piec przez 21 minut. Piece różnią się od siebie, dlatego należy regulować czas pieczenia, a nie temperaturę. Przed podaniem wypiek powinien ostygnąć. Dobre
Country of origin | Belgium |
---|---|
Manufacturer | Belgia |
Trwałość (miesiące) | 360 |
Nutrition
per 100 g | |
---|---|
Energy, kJ | 309 kcal |
Energy, kJ | 1295 kJ |
Fat | 15 g |
Fat of which is saturated acids | 9.5 g |
Carbohydrate | 38 g |
Carbohydrate of which sugar | 9.6 g |
Fibre | 1.4 g |
Protein | 5.9 g |
Salt | 0.71 g |

Ideal for
Śniadanie
Słodka przekąska