Art no215577
Warkocz orzechowo-czekoladowy
Warkocz orzechowo-czekoladowy
Ingredients
Mąka PSZENNA, margaryna (olej palmowy i rzepakowy, woda, emulgator (roślinny E471), sól, regulator kwasowości (E330), naturalny środek aromatyzujący i naturalny aromat, witamina A), nadzienie ORZECHOWE 18% (cukier, olej palmowy, ORZECHY LASKOWE 3 %, KAKAO w proszku 0,7%, odtłuszczone mleko w proszku, migdały, emulgator (E322-soja), naturalny aromat waniliowy), woda, ORZECHY LASKOWE 2,5%, glazura cukrowa (woda, substancja glazurująca (E953), cukier, substancja żelująca (E406) ), regulator kwasowości (E330)), JAJA pasteryzowane, cukier, drożdże, stabilizator (E417), sól, mąka ze słodu pszennego, środek do przetwarzania mąki (E300, alfa-amylaza, ksylanaza, transglutaminaza). Może zawierać nasiona sezamu,pistacji i orzechów pekan.Allergens
Allergens contains
- Hazelnut
- Almond
- Nuts
- Milk
- Soybean
- Eggs
- Cereals containing gluten
May contain traces of
- Sesame seeds
- Pistachio
- Pecan
Storage & handling
Przechowywać w temperaturze -18 ° C lub niższej. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.
Produkt bezpośrednio z zamrażalnika umieść w piekarniku nagrzanym do 190 °C (piec konwekcyjny). Piecz przez 18 minut. Przed dekorowaniem pozostaw do ostygnięcia na 15 minut. Po wypieku ciastko należy spożyć w ciągu 24 godzin.
Manufacturer | Denmark |
---|---|
Trwałość (miesiące) | 1 |
Nutrition
per 100 g | |
---|---|
Energy, kJ | 464 kcal |
Energy, kJ | 1936 kJ |
Fat | 29 g |
Fat of which is saturated acids | 11 g |
Carbohydrate | 44 g |
Carbohydrate of which sugar | 20 g |
Fibre | 2.1 g |
Protein | 5.8 g |
Salt | 0.24 g |

Ideal for
Pomiędzy posiłkami