Art no215577

Warkocz orzechowo-czekoladowy

Warkocz orzechowo-czekoladowy

Ingredients

Mąka PSZENNA, margaryna (olej palmowy i rzepakowy, woda, emulgator (roślinny E471), sól, regulator kwasowości (E330), naturalny środek aromatyzujący i naturalny aromat, witamina A), nadzienie ORZECHOWE 18% (cukier, olej palmowy, ORZECHY LASKOWE 3 %, KAKAO w proszku 0,7%, odtłuszczone mleko w proszku, migdały, emulgator (E322-soja), naturalny aromat waniliowy), woda, ORZECHY LASKOWE 2,5%, glazura cukrowa (woda, substancja glazurująca (E953), cukier, substancja żelująca (E406) ), regulator kwasowości (E330)), JAJA pasteryzowane, cukier, drożdże, stabilizator (E417), sól, mąka ze słodu pszennego, środek do przetwarzania mąki (E300, alfa-amylaza, ksylanaza, transglutaminaza). Może zawierać nasiona sezamu,pistacji i orzechów pekan.

Allergens

Allergens contains
  • Hazelnut
  • Almond
  • Nuts
  • Milk
  • Soybean
  • Eggs
  • Cereals containing gluten
May contain traces of
  • Sesame seeds
  • Pistachio
  • Pecan

Storage & handling

Przechowywać w temperaturze -18 ° C lub niższej. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.

Produkt bezpośrednio z zamrażalnika umieść w piekarniku nagrzanym do 190 °C (piec konwekcyjny). Piecz przez 18 minut. Przed dekorowaniem pozostaw do ostygnięcia na 15 minut. Po wypieku ciastko należy spożyć w ciągu 24 godzin.

Customs Clearance Code 19012000
Manufacturer Denmark

Nutrition

per 100 g
Energy, kJ 464 kcal
Energy, kJ 1936 kJ
Fat 29 g
Fat of which is saturated acids 11 g
Carbohydrate 44 g
Carbohydrate of which sugar 20 g
Fibre 2.1 g
Protein 5.8 g
Salt 0.24 g
mellem double wienerchoko
Ideal for
Pomiędzy posiłkami