Składniki
mąka PSZENNA, woda, koncentrat błonnika (5 %) (otręby PSZENNE, gryka tatarka, kasza PSZENNA słodowana, koncentrat kiełków PSZENNYCH, żółty groch, zakwas PSZENNY orkiszowy pełnoziarnisty fermentowany (< 1%), mąka PSZENNA razowa, mąka ze złotego lnu, otręby ŻYTNIE, otręby OWSIANE, błonnik jabłkowy, inulina, topinambur w proszku, błonnik cytrusowy), zakwas PSZENNY (5 %) (mąka PSZENNA, woda, kultura starterowa), drożdże (4 %), gluten PSZENNY, siemię lniane brązowe, olej rzepakowy, ocet, sól, cukier, błonniki (1 %) (PSZENNY, grochowy, cytrusowy, jabłkowy), środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy. Powierzchnia bułek spryskana etanolem podczas pakowania.Alergeny
Zawiera alergeny
- Pszenica
Może zawierać alergeny
- Nasiona sezamu
- Soja
Przygotowanie
Przechowuj w zamkniętym opakowaniu, w temperaturze poniżej 25C
Kraj pochodzenia | Poland |
---|---|
Trwałość (dni) | 40 |
Wartości odżywcze
dla 100 g |
---|
Idealne na
Kolacja
Pomiędzy posiłkami
Lunch
Snack