Tips & Tricks

Obejrzyj nasze krótkie filmy, aby przyspieszyć pieczenie, polewanie i dekorowanie francuskich i duńskich ciastek.

Jak upiec

Dowiedz się, jak upiec nasze wypieki: francuskie croissanty, duńskie orzechy pekan lub cynamonowe zawijasy.

Jak ozdobić: wskazówki dotyczące lukru

Zobacz nasze projekty i techniki lukier, które pomogą zachęcić klientów do zakupu ciastek.

Jak być godnym Instagrama

Zainspiruj się naszymi pomysłami na przepisy na tworzenie wypieków instagramowych.

Poznaj główne pułapki pieczenia

Zapoznaj się z naszymi wskazówkami i wskazówkami, jak uniknąć typowych pułapek związanych z pieczeniem.

Instrukcje odpieku ciastek duńskich

Mini duński wybór

Ten wysokiej jakości mini duński wybór to idealny słodki smakołyk na śniadanie, brunch lub później.

Królewski duński wybór

Wybór trzech klasycznych, wstępnie sprawdzonych ciastek duńskich: Vanilla Crème Crown, Cinnamon Swirl i Apricot Crown.

Waniliowy Krem Korona

Nasze korony Vanilla Crème Crowns są wypiekane z oryginalnego, lekkiego i chrupiącego ciasta duńskiego z 24 warstwami.

Warkocz z klonu pekan

Słodkie nadzienie klonowe, złożone między warstwami chrupiącego ciasta kruche, posypane chrupiącymi orzechami pekan.

Cynamon Wir

Duński klasyk; z nadzieniem z prawdziwego cynamonu w najwyższej jakości, chrupiącym, duńskim zawijasie.

Korona morelowa

Rozpływająca się w ustach korona z ciasta duńskiego z owocowym nadzieniem morelowym.