Art no21830000 (23506)
Croissant Migdałowy
Klasyczny croissant z nadzieniem z masy migdałowej, ozdobiony wiórkami migdałowymi. Produkt wygarowany, głęboko mrożony, gotowy do wypieku
Składniki
CIASTO: Mąka PSZENNA, woda, olej roślinny jadalny, drożdże, cukier, masło, sól, gluten PSZENNY, naturalny aromat, emulgator: E471, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzym, regulator kwasowości: E330, barwnik E160a (i), JAJKO. NADZIENIE: cukier, MIGDAŁY (6,5%), albuminy, syrop fruktozowy, środek pochłaniający wilgoć: E1103. DEKORACJA: MIGDAŁY (5,3%).Alergeny
Zawiera alergeny
- Nuts
- Milk
- Eggs
- Cereals containing gluten
Przygotowanie
W temperaturze -18°C. Produkt po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Wprost z zamrażalnika włożyć do pieca wstępnie nagrzanego do temp. 170-190°C (piec konwekcyjny). Piec przez 21 minut. Piece różnią się od siebie, dlatego należy regulować czas pieczenia, a nie temperaturę. Dobre wyniki można uzyskać rozmrażając wyrób prze
Kraj pochodzenia | Belgium |
---|---|
Producent | Belgia |
Trwałość (dni) | 360 |
GTIN | 05413056019585 |
Nutrition
dla 100 g | |
---|---|
Energy, kJ | 347 kcal |
Energy, kJ | 1455 kJ |
Fat | 18 g |
Fat of which is saturated acids | 7.8 g |
Carbohydrate | 39 g |
Carbohydrate of which sugar | 13 g |
Fibre | 2.4 g |
Protein | 7 g |
Salt | 0.81 g |

Idealne na
Śniadanie
Pomiędzy posiłkami
Słodka przekąska