Art no6095
Korona Jabłkowa
Lekkie, kruche ciasto francuskie wypełnione subtelnie kwaśnym nadzieniem jabłkowym. Do kartonu dodany jest lukier do dekoracji.
Ingredients
Mąka PSZENNA, margaryna (olej palmowy, rzepakowy i kokosowy), woda, emulgator (E471), sól, regulator kwasowości (E330), naturalna substancja aromatyzująca i naturalny aromat (witamina A), nadzienie jabłkowe 22%(jabłka 13%, cukier, woda, glukoza, syrop, skrobia modyfikowana, koncentrat soku z cytryny), woda, cukier, JAJO pasteryzowane, drożdże, gluten PSZENNY, glazura cukrowa, (woda, substancja glazurująca (E330)), skrobia z tapioki i PSZENICY, pasta MIGDAŁOWA (MIGDAŁY, cukier, woda), stabilizator (E417), sól, mąka PSZENNA słodowa, naturalny aromat, środek do przetwarzania mąki (E300, alfa-amylaza, ksylanaza, transglutaminaza).LUKIER: cukier, woda, wysuszony syrop glukozowy.Allergens
Allergens contains
- Wheat
- Eggs
- Almond
- Cereals containing gluten
- Nuts
May contain traces of
- Sesame seeds
- Pistachio
- Pecan
- Hazelnut
Storage & handling
Przechowywać w temperaturze -18°C lub mniej. Po rozmrożeniu nie zamrażaj ponownie.
Bezpośrednio z zamrażarki włóż do rozgrzanego do 190°C piekarnika. Piecz przez 18 minut. Piece różnią się od siebie więc dostosuj temperaturę a nie czas. Odstaw do wystygnięcia na 15 minut zanim zaczniesz dekorować. Wypieczone ciastka nadają się do spoży
Manufacturer | Dania |
---|---|
Trwałość (miesiące) | 456 |
Nutrition
per 100 g | |
---|---|
Energy, kJ | 375 kcal |
Energy, kJ | 1570 kJ |
Fat | 22 g |
Fat of which is saturated acids | 8.9 g |
Carbohydrate | 39 g |
Carbohydrate of which sugar | 19 g |
Protein | 4.9 g |
Salt | 0.25 g |

Ideal for
Śniadanie
Pomiędzy posiłkami
Słodka przekąska