Art no6095

Korona Jabłkowa

Lekkie, kruche ciasto francuskie wypełnione subtelnie kwaśnym nadzieniem jabłkowym. Do kartonu dodany jest lukier do dekoracji.

Ingredients

Mąka PSZENNA, margaryna (olej palmowy, rzepakowy i kokosowy), woda, emulgator (E471), sól, regulator kwasowości (E330), naturalna substancja aromatyzująca i naturalny aromat (witamina A), nadzienie jabłkowe 22%(jabłka 13%, cukier, woda, glukoza, syrop, skrobia modyfikowana, koncentrat soku z cytryny), woda, cukier, JAJO pasteryzowane, drożdże, gluten PSZENNY, glazura cukrowa, (woda, substancja glazurująca (E330)), skrobia z tapioki i PSZENICY, pasta MIGDAŁOWA (MIGDAŁY, cukier, woda), stabilizator (E417), sól, mąka PSZENNA słodowa, naturalny aromat, środek do przetwarzania mąki (E300, alfa-amylaza, ksylanaza, transglutaminaza).LUKIER: cukier, woda, wysuszony syrop glukozowy.

Allergens

Allergens contains
  • Wheat
  • Eggs
  • Almond
  • Cereals containing gluten
  • Nuts
May contain traces of
  • Sesame seeds
  • Pistachio
  • Pecan
  • Hazelnut

Storage & handling

Przechowywać w temperaturze -18°C lub mniej. Po rozmrożeniu nie zamrażaj ponownie.

Bezpośrednio z zamrażarki włóż do rozgrzanego do 190°C piekarnika. Piecz przez 18 minut. Piece różnią się od siebie więc dostosuj temperaturę a nie czas. Odstaw do wystygnięcia na 15 minut zanim zaczniesz dekorować. Wypieczone ciastka nadają się do spoży

Customs Clearance Code 19012000
Manufacturer Dania

Nutrition

per 100 g
Energy, kJ 375 kcal
Energy, kJ 1570 kJ
Fat 22 g
Fat of which is saturated acids 8.9 g
Carbohydrate 39 g
Carbohydrate of which sugar 19 g
Protein 4.9 g
Salt 0.25 g
00006095 Apel Crown
Ideal for
Śniadanie Pomiędzy posiłkami Słodka przekąska