148934 Pain au raisin press1140
Art no21810000

Ślimak z rodzynkami

Wyborne cistko w kształcie ślimaka z dodatkiem, widocznych rodzynek (7,6%) oraz dopełnione delikatnym kremem typu custard, który idealnie dopełnia całość.

Ingredients

Ciasto: Mąka PSZENNA, woda, tłuszz palmowy, drożdże, MASŁO (MLEKO)(1,4%), olej rzepakowy, sól, gluten PSZENNY, emulgator (E471), regulator kwasowości (E330), naturalny aromat, drożdże suszone, środek do przetwarzania mąki (E330, enzym), JAJO. Nadzienie: woda, rodzynki (7,6%), cukier, modyfikowana skrobia ziemniaczana (E1414), JAJO, pełne MLEKO w proszku, serwatka w proszku (MLEKO), całe JAJO w proszku, naturalny aromat waniliowy i inne naturalne aromaty, barwnik spożywczy (E160aiii), ekstrakt waniliowy. Dekoracja:JAJO

Allergens

Allergens contains
  • Milk
  • Eggs
  • Cereals containing gluten
May contain traces of
  • Nuts

Storage & handling

Przechowywać w temperaturze -18°C lub mniej. Po rozmrożeniu nie zamrażaj ponownie.

Rozmrażaj przez 15 minut, następnie wypiekaj 15 minut w temperaturze 170°-190°C.

Customs Clearance Code 19012000
Country of origin Belgium
Manufacturer Belgium

Nutrition

per 100 g
Energy, kJ 289 kcal
Energy, kJ 1209 kJ
Fat 13 g
Fat of which is saturated acids 6.9 g
Carbohydrate 37 g
Carbohydrate of which sugar 14 g
Fibre 1.4 g
Protein 5.4 g
Salt 0.63 g
2103_crop_LR
Ideal for
Śniadanie Pomiędzy posiłkami Słodka przekąska