Składniki Sos pomidorowy Chrzan Wódka (opcjonalnie) Sos Worcestershire Czosnek Sól pieprz Mielona wołowina sezonowana na sucho Ser Cheddar Ogórki konserwowe Zielone oliwki Sos tabasco Czarny pieprz Micro greens (dużo – żeby wyglądać jak boisko do piłki nożnej) Instrukcja Czas pieczenia 30 min Sos: Wymieszaj sos pomidorowy i chrzan w małej misce, mieszając trzepaczką. Aby uzyskać dodatkowy smak umami, dodaj 1 - 2 łyżeczki wódki do sosu (opcjonalnie). Paszteciki z wołowiny: Do miski włożyć wołowinę, sos Worcestershire, proszek czosnkowy, sól i pieprz i delikatnie wymieszać rękami. Formować w paszteciki. Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu. Użyj sprayu do gotowania, aby przykryć patelnię i smaż paszteciki 2-3 minuty z każdej strony. Spread sauce on the bottom part, add beef, cheese, pickles and other ingredients. Cover with greens and top bun. Spód posmarować sosem, dodać wołowinę, ser, pikle i inne składniki. Przykryj zieleniną i górną bułką.