Składniki 10 bułek chili burger 20 łyżek. Sos Chipotle Sałatka mieszana 1 posiekane chili 20 łyżek. Salsa pomidorowa 10 smażonych filetów z kurczaka na grilla 10 Jalapenos 10 „Pokrywek Nacho Chips” 200g startego sera cheddar Instrukcja Czas pieczenia 30 min Grilluj lub opiekaj bułkę. Dodaj chipotle i sałatkę i dopełnij salsą pomidorową. Smażyć filet z kurczaka na grilla, doprawiony solą, pieprzem i świeżo posiekanym chili. Dodaj go do burgera. Chipsy tortilli układamy w kółko na kawałku papieru do pieczenia, posypujemy startym serem cheddar i grillujemy w gorącym piekarniku, aż ser się rozpuści. Dodaj papryczki jalapenos. Dodaj pokrywkę do bułki do góry nogami, a następnie dodaj pokrywkę z chipsem nacho.