Japoński burger z długo pieczonej wieprzowiny

Przygotowanie

0-30 min

Podanie

10 osób

To burger z miękką i soczystą wieprzowiną, która była pieczona przez długi czas w aromatycznych przyprawach. Połączenie tradycyjnych japońskich smaków z zachodnią kulturą burgera.

Przygotowanie

0-30 min

Podanie

10 osób

To burger z miękką i soczystą wieprzowiną, która była pieczona przez długi czas w aromatycznych przyprawach. Połączenie tradycyjnych japońskich smaków z zachodnią kulturą burgera.

Składniki

  • 10 bułek Megaburger 5,6"
  • 1,5 kg szarpanej wieprzowiny - długo pieczonej
  • 100 g sosu teriyaki
  • olej sezamowy
  • 5 łyżek majonezu
  • 5 łyżek wasabi
  • około 100 g marynowanego imbiru
  • 500 g roszponki
  • słoiczek marynowanej czerwonej cebuli

Instrukcja

Czas pieczenia

0-30 min