Składniki 8 Americana Gourmet Brioche Burger Buns 2 łyżki oleju 8 burgerów wołowych 16 plasterków sera amerykańskiego 18 plastrów boczku 160 g gotowego kimchi Do sosu burgerowego gochujang: 8 łyżek majonezu 3-4 łyżeczki pasty gochujang (w zależności od tego, jak bardzo lubisz pikantną). Instrukcja Aby uzyskać sos burgerowy, połącz 2 składniki i odstaw na bok Rozgrzej grill i upiecz przeciętą stronę bułek i odstaw na bok Na patelni rozgrzej olej na gorąco, dodaj hamburgery i smaż od czasu do czasu obracając, aż będą smażone według własnych upodobań. Zdejmij z patelni, połóż po 2 plastry sera i trzymaj w cieple Boczek smaż jednocześnie pod grillem przez 3-4 minuty, obracając, aż będzie chrupiący Aby zbudować burgera, posmaruj spód kimchi, dodaj burgera, na wierzch bekon i trochę sosu burger Podawać z frytkami.