Croissant z wędzoną szynką i pomidorami

Przygotowanie

30 min

Podanie

10 osób

Delikatny i puszysty croissant z chrupiącą teksturą z zewnątrz połączone z soczystą szynką. Apetyczne dla podniebienia, idealne na poranną przekąskę lub lekkie brunchowe danie.

Przygotowanie

30 min

Podanie

10 osób

Delikatny i puszysty croissant z chrupiącą teksturą z zewnątrz połączone z soczystą szynką. Apetyczne dla podniebienia, idealne na poranną przekąskę lub lekkie brunchowe danie.

Składniki

  • 10 Croissantów Klasycznych
  • 10 sztuk pomidorów śliwkowych
  • tymianek
  • sól i oliwa z oliwek
  • 10 łyżek ziołowego serka śmietankowego
  • sałata
  • 10 plastrów wędzonej szynki lub indyka

Instrukcja

Czas pieczenia

30 min