Burger Teriyaki Fusion

Przygotowanie

30 min

Podanie

8 osób

Inspirowany Japonią przepis na burgera w panierce teriyaki, z delikatną wołowiną, kapustą, dymką i majonezem-wasabi na wierzchu.

Przygotowanie

30 min

Podanie

8 osób

Inspirowany Japonią przepis na burgera w panierce teriyaki, z delikatną wołowiną, kapustą, dymką i majonezem-wasabi na wierzchu.

Składniki

  • 8 bułek Brioche-Style Burger Bun
  • 8 kotletów wołowych do burgerów
  • 8 łyżek sosu teriyaki
  • 100 g zielonej lub białej kapusty, posiekanej
  • 8 dymek, pokrojonych w plastry.
  • 160 g gotowego kimchi

Sos:

  • 8-10 łyżek majonezu
  • Wasabi rozmiaru wielkości grochu (lub do smaku)

Instrukcja

Czas pieczenia

30 min