Składniki Ogórki w zalewie chili-imbir 1 ogórek 1 łyżeczka soli 0,1 ml octu ryżowego 0,2 ml cukru 0,3 ml wody 1 łyżeczka nasion gorczycy 1 szt. cienko pokrojonej papryczki chili 1 łyżka startego imbiru 1 łyżka majonezu wasabi według gustu Instrukcja Czas pieczenia 30 min Wymieszaj majonez i pastę Wasabi. Opiekaj lub grilluj bułki i kiełbaski do hot-dogów. Złóż hot doga i dodaj na górze wcześniej przygotowane ogórki w zalewie chili-imbir Ogórki w zalewie chili-imbir Zagotuj ocet, cukier i wodę. Dodaj nasiona gorczycy, chilli i imbir. Wymieszaj dokładanie Ogórki pokrój w cienkie, długie plastry. Polej przygotowaną zalewą chili-imbir. Odstaw na 15 minut. Dodaj do hot doga