_U5A0190
Numer produktu 226643

Pinsa Rounda

Włoska pinsa to idealne rozwiązanie dla gastronomii. Wypieczona z wyjątkowej mieszanki mąk: pszennej, ryżowej i sojowej. Prosty skład i wysokiej jakości składniki roślinne (wegańska, obniżona zawartość glutenu i soli). Ciasto długo fermentowane, z wysoką zawartością wody. Lekkostrawne i mniej kaloryczne, niż klasyczne podkłady do pizzy. Wyjątkowo chrupiące z wierzchu i delikatne w środku. Z szeroką tolerancją warunków odpieku. Do przygotowania nie jest wymagany wyspecjalizowany personel Łatwa i szybka w przygotowaniu; może być podawana na ciepło, zimno, słodko lub słono. 18 miesięcy przydatności do spożycia w formie mrożonej.

Skontaktuj się z nami

Składniki

Mąka pszenna, woda, mąka ryżowa, mąka sojowa, kasza ryżowa, suszony zakwas pszenny, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól, suszone drożdże piwne.

Wartości odżywcze

dla 100 g
_U5A0351 Nowość