Bułka do burgera z przyprawą chili
89 Net weight/volume
Oryginalna bułka do burgera dla smakoszy o charakterystycznym smaku, zapachu i kolorze, które zawdzięcza mieszance przypraw: chili, papryki i bazyli. Dodatkowo posypana specjalną mieszanką mąki kukurydzianej i papryki. Lekko pikantna. Wypiekana na tradycyjnej podmłodzie czyli unikalnie przygotowanym zaczynie, dającym szczególne wartości aromatyczne i sensoryczne. Długo fermentowana podmłoda dodawana w dużych ilościach do ciasta poddawana jest następnie kolejnej fermentacji, co zapewnia utrzymanie świeżości bułek na dłużej. Dodatkowo dzięki podmłodzie bułka cechuje się wysoką elastycznością, zachowując swój kształt nawet podczas lekkiego zgniatania, pakowania, przechowywania i transportu oraz optymalną chłonnością. Jako specjaliści upewniamy się, że nasze bułki tostują się równomiernie i zachowują właściwą chłonność sosów. To szczególnie ważne, by utrzymać absorpcję sosu do bułki na odpowiednim poziomie, aby hamburger nie był zanadto wilgotny, a całość kanapki pozostawała zwarta. Bułka jest już przecięta, aby ułatwić przygotowanie burgera. Bułka o średnicy 12,5 cm (5 cali).
Alergeny
Zawiera alergeny
- Cereals containing gluten
Może zawierać
- Milk
- Sesame seeds
- Soybean
Producent | Polska |
---|---|
Trwałość (dni) | 270 |
GTIN | 05902620233200 |
Nutrition
dla 100 g | |
---|---|
Energy, kJ | 278 kcal |
Energy, kJ | 1177 kJ |
Fat | 3 g |
Fat of which is saturated acids | 0.5 g |
Carbohydrate | 54 g |
Carbohydrate of which sugar | 7 g |
Fibre | 1.8 g |
Protein | 7.9 g |
Salt | 1.2 g |
