Hamburger z sezamem 4"
53 Net weight/volume
Wysokiej jakości klasyczna, pszenna bułka hamburgerowa typu 'soft', posypana sezamem, o średnicy 10 cm (4 cale). Wypiekana na tradycyjnej podmłodzie czyli unikalnie przygotowanym zaczynie, dającym szczególne wartości aromatyczne i sensoryczne. Długo fermentowana podmłoda dodawana w dużych ilościach do ciasta poddawana jest następnie kolejnej fermentacji, co zapewnia utrzymanie świeżości bułek na dłużej. Dodatkowo dzięki podmłodzie bułka cechuje się wysoką elastycznością, zachowując swój kształt nawet podczas lekkiego zgniatania, pakowania, przechowywania i transportu oraz optymalną chłonnością. Jako specjaliści upewniamy się, że nasze bułki tostują się równomiernie i zachowują właściwą chłonność sosów. To szczególnie ważne, by utrzymać absorpcję sosu do bułki na odpowiednim poziomie, aby hamburger nie był zanadto wilgotny, a całość kanapki pozostawała zwarta. Bułka jest już przecięta, aby ułatwić przygotowanie burgera. Bez dodatku środków konserwujących.
Ingredients
Mąka PSZENNA, woda, cukier, drożdże, olej rzepakowy, ziarno SEZAMU, sól, glukoza, emulgatory: E482, E471, E472e, substancja zagęszczająca: E412, mąka SOJOWA, środki do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, E920.Allergens
Allergens contains
- Sesame seeds
- Soybean
- Cereals containing gluten
May contain traces of
- Sesame seeds
- Soybean
- Cereals containing gluten
Storage & handling
Przechowywać w temperaturze ≤(-18°)C
Bułki należy dopiekać 2 minuty w 200°C (piec konwekcyjny) lub tostować 60s w 230°C. Nie zamrażać po rozmrożeniu.
Manufacturer | Polska |
---|---|
Trwałość (miesiące) | 270 |
Nutrition
per 100 g | |
---|---|
Energy, kJ | 283 kcal |
Energy, kJ | 1194 kJ |
Fat | 4.6 g |
Fat of which is saturated acids | 0.7 g |
Carbohydrate | 51 g |
Carbohydrate of which sugar | 9.2 g |
Fibre | 2.4 g |
Protein | 7.7 g |
Salt | 1.1 g |
