CROISSANT MAŚLANY PROSTY
60 g
Nasi piekarze z pasją wypiekają do 300 milionów croissantów rocznie, dzieląc się swoją wiedzą i doświadczeniem, aby dostarczyć Ci prawdziwą francuską doskonałość. Oryginalne francuskie croissanty to produkty, w których mistrzostwo i zdolności piekarza wyczuwa się od pierwszego kęsa. Sekret tkwi w cieście - nasze croissanty są wykonane z 16 warstw ciasta oraz masła, połączonych i rozwałkowanych idealnie do 4 mm grubości. Te najdrobniejsze szczegóły wpływają na idealną objętość, strukturę, smak i aromat croissantów. Wyjątkowa tekstura - lekkie, otwarte i listkowane w środku, delikatnie chrupiące na zewnątrz. Każdy croissant to prawdziwa uczta dla zmysłów. Najwyższa jakość składników - croissanty są szczególnie wrażliwe na najmniejsze zmiany jakości, dlatego do ich produkcji wybieramy najlepsze surowce. Na przykład masło z zimowej produkcji mleka, które zachowuje stałe parametry, co zapewnia jednolitą strukturę ciasta. Gotowe do wypieku - nasze ciastka są wygarowane, głęboko mrożone i gotowe do wypieku, co sprawia, że możesz cieszyć się ich świeżością w każdej chwili.
Składniki
Ciasto: mąka PSZENNA, woda, masło (MLEKO) (15,8%), cukier, drożdże, sól, gluten PSZENNY, środek do przetwarzania mąki (E300, enzym), JAJA. Dekoracja: JAJA. Może zawierać: ORZEECHY LASKOWE, MIGDAŁY.Alergeny
Zawiera alergeny
- Mleko
- Jaja
- Zboża zawierające gluten
Może zawierać alergeny
- Orzechy
Przygotowanie
Przechowywać w temperaturze -18 °C lub niższej. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.
Rozmrażaj 15 min. Piecz w piekarniku przez 21 minut w temperaturze 170 ° -190 °C
Kraj pochodzenia | Belgium |
---|---|
Producent | Belgia |
Trwałość (dni) | 360 |
GTIN | 05413056017611 |
Wartości odżywcze
dla 100 g | |
---|---|
Energia, kJ | 313 kcal |
Energia, kcal | 1310 kJ |
Tłuszcz | 14 g |
Tłuszcz w tym kwasy nasycone | 8.9 g |
Węglowodany | 40 g |
Węglowodany w tym cukier | 6.5 g |
Błonnik | 1.7 g |
Białko | 6.8 g |
Sól | 0.92 g |
