CROISSANT JUMBO
90 g
Nasi piekarze z pasją wypiekają do 300 milionów croissantów rocznie, dzieląc się swoją wiedzą i doświadczeniem, aby dostarczyć Ci prawdziwą francuską doskonałość. Oryginalne francuskie croissanty to produkty, w których mistrzostwo i zdolności piekarza wyczuwa się od pierwszego kęsa. Sekret tkwi w cieście - nasze croissanty są wykonane z 16 warstw ciasta oraz masła, połączonych i rozwałkowanych idealnie do 4 mm grubości. Te najdrobniejsze szczegóły wpływają na idealną objętość, strukturę, smak i aromat croissantów. Wyjątkowa tekstura - lekkie, otwarte i listkowane w środku, delikatnie chrupiące na zewnątrz. Każdy croissant to prawdziwa uczta dla zmysłów. Najwyższa jakość składników - croissanty są szczególnie wrażliwe na najmniejsze zmiany jakości, dlatego do ich produkcji wybieramy najlepsze surowce. Na przykład masło z zimowej produkcji mleka, które zachowuje stałe parametry, co zapewnia jednolitą strukturę ciasta. Gotowe do wypieku - nasze ciastka są wygarowane, głęboko mrożone i gotowe do wypieku, co sprawia, że możesz cieszyć się ich świeżością w każdej chwili.
Składniki
Mąka PSZENNA, masło (MLEKO) (20,6%), woda, drożdże, cukier, sól, gluten PSZENNY, środek do przetwarzania mąki (E300), enzym, JAJKO. Może zawierać śladowe ilości: orzechów laskowych, migdałów.Alergeny
Zawiera alergeny
- Mleko
- Jaja
- Zboża zawierające gluten
- Pszenica
Może zawierać alergeny
- Migdały
- Orzechy
- Orzechy laskowe
Kraj pochodzenia | Belgium |
---|---|
Producent | Belgia |
Trwałość (dni) | 360 |
GTIN | 05413056016270 |
Wartości odżywcze
dla 100 g | |
---|---|
Energia, kJ | 339 kcal |
Energia, kcal | 1418 kJ |
Tłuszcz | 18 g |
Tłuszcz w tym kwasy nasycone | 11 g |
Węglowodany | 38 g |
Węglowodany w tym cukier | 6.2 g |
Błonnik | 1.6 g |
Białko | 6.4 g |
Sól | 0.87 g |
